Thuis

YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd

Bedrijfsprofiel

In 2006, werd Yixing Kaihua Ceramic Beperkt Company gevestigd, drijft het geïntroduceerde geavanceerde vacuüm machines van Italië en Japan, professionele speclizing Gezichtsbakstenen voor buitendecoratie, en het bedekken baksteen voor straatmanier, drijfmanier, enz., verschillende vormen met de verschillende bakstenen van de kleurenklei uit. Het doel van ons bedrijf vervaardigt over de hele wereld hoogte - kwaliteit in van de het Merkklei van „KAIHUA“ de muurbakstenen aan.

 

Hoofdkleibaksteen productiemateriaal:

- 2sets van automatische grondstoffen verpletterende machines;

- 2sets automatische mixer;

- 4sets uitgedreven paticle eerstgenoemde;

- 2sets van vacuümextruder die uit Japan wordt ingevoerd;

4sets extruder die in ons eigen land wordt gemaakt;

- 2 tunneloven van 88M;

 

Welkom om onze fabriek te bezoeken. Hoop volledig uw eerlijk te zijn en op met een waarde van leverancier in China te vertrouwen.  

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Werd de Fijne het Aardewerkgroep van Jiangsuyixing opgezet in 1958 gebaseerd op Jiangsu-Provincie Yixing Fijne Aardewerkfabriek. Door 40 jaar die ontwikkelen zich, wordt het een naamloze vennootschap. In 2006, heeft het een buitenlandse hoofdonderneming veranderd, en de gevormde Internationale Groep overzee Itd van Yixing geweest. De onderneming heeft 180 duizend vierkante meters, bezet en 231 miljoen yuans originele activa, en 4000 personnels bedragen. Er zijn ongeveer 180 van de materiaalreeksen majoor op het ceramische gebied, heeft het 15 ovens met inbegrip van 1st, 2de en 3de vurenovens. Zijn verkoopvolume is tot 350 miljoen RMB-yuan geweest.

 

Ons bedrijf is behoort tot high-tech typeonderneming. In de gehele waren van de natielijst en de bouwkeramiek die heeft het vijfde zetel aangebracht op zijn globale positie van sterkte wordt gebaseerd. Tijdens de afgelopen vele jaren, is het bedrijf gegeven vele beloningen, met inbegrip van de gevorderde collectieve, gevorderde uitvoerende onderneming van Wuxi stad in Wuxi en Yixing-stad van onderneming honderd. In 2001, ken de eer van „gevorderde onderneming in productenkwaliteit en resultaten toe op gehele natie“. Het merk van „Ying is Yu“ een beroemde opmerking in Jiangsu-provincie geworden, het merk van „Ying Yu“ teasets en de lijstwaren zijn het beroemde merk in China geworden.

 

In 2006, heeft onze groep 20 miljoen RMB-yuans in gevestigde Yixing Kaihua Ceramic Company beperkte geïnvesteerd, drijft het geïntroduceerde geavanceerde vacuüm machines van Italië en Japan uit. Het doel van dit bedrijf vervaardigt hoogte - kwaliteit en ZiSha-Merk op hoog niveau van Kaihua van klei het gespleten tegels. Zijn outputjaar is tot twee miljoen vierkante meters. Aangezien het product op de markt zette, besteden alle cliënten op ceramische gebieden aandacht aan dit product. Het is de grootste basis voor het produceren van de gespleten tegels van de aardewerkklei in de streek van het oosten van China geworden.

YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : KAIHUA

Aantal werknemers : 100~300

Jaarlijkse omzet : 7000,000-8000,000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd Certificaten China YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd Certificaten China YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd Certificaten China YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd Certificaten