Thuis ProductenDunne vernisjebaksteen

Lage Milieu-effect Standaard Oude Dunne Baksteen

Certificaat
China YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd certificaten
China YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd certificaten
Klantenoverzichten
Waardeer zeer voor uw professionele dienst en hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer blij om u te kennen. Het ernaar uitzien oude zaken te hebben.

—— M. Andy

De samenwerking is zeer bevredigend, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Mevr. Jeo

Ik ben online Chatten Nu

Lage Milieu-effect Standaard Oude Dunne Baksteen

Lage Milieu-effect Standaard Oude Dunne Baksteen
Lage Milieu-effect Standaard Oude Dunne Baksteen Lage Milieu-effect Standaard Oude Dunne Baksteen Lage Milieu-effect Standaard Oude Dunne Baksteen Lage Milieu-effect Standaard Oude Dunne Baksteen Lage Milieu-effect Standaard Oude Dunne Baksteen

Grote Afbeelding :  Lage Milieu-effect Standaard Oude Dunne Baksteen

Productdetails:
Place of Origin: Yixing
Merknaam: Kaihua Clay brick
Model Number: thin veneer brick
Gedetailleerde productomschrijving
Thickness: Thin Weather Resistance: High
Aesthetics: Attractive Maintenance: Low
Material: Brick Size: Standard
Environmental Impact: Low Weight: Light

Productomschrijving:

De dunne Vernisjebaksteen is een culturele kleibaksteen met een dunne afwerking, perfect voor binnenlandse en buitenmuren. Het heeft een rechthoekige vorm en een vlotte textuur, die tot het maken ideaal voor zowel woon als commerciële toepassingen. Met zijn hoge duurzaamheid en lage onderhoudsvereisten, is de Dunne Vernisjebaksteen een uitstekende keus voor om het even welk de bouw project.

De standaardgrootte van Dunne Vernisjebaksteen biedt een verscheidenheid van ontwerpopties aan, toestaand zoekt u om uniek te creëren uw muren. Zijn dunne afwerking geeft het ook een natuurlijkere verschijning die om het even welke inrichting zal verbeteren. Dientengevolge, is de Dunne Vernisjebaksteen een populaire keus voor zowel traditionele als moderne de bouw projecten.

De dunne Vernisjebaksteen is niet alleen aantrekkelijk, maar ook hoogst duurzaam. Zijn stevige bouw staat het toe om zich tot de elementen te bevinden, die een langdurig product verzekeren. Zijn lage onderhoudsvereisten betekenen dat u kunt van het met minimale inspanning genieten, die tot het maken een grote keus voor bezige huiseigenaars en ondernemingen.

Voor een schrijver uit de klassieke oudheid kijk die zowel modieus als duurzaam is, kiezen Dunne Vernisjebaksteen. Met zijn dunne afwerking en langdurige duurzaamheid, is het de perfecte keus voor om het even welk de bouw project. Of u traditioneel of modern kijkt zoekt, is de Dunne Vernisjebaksteen een uitstekende keus voor uw muren.


Eigenschappen:

  • Productnaam: Dunne Vernisjebaksteen
  • Vorm: Rechthoekig
  • Duurzaamheid: Hoog
  • Kosten: Matig me
  • Installatie: Gemakkelijk
  • Kleur: Rood, Grijs, Wit, of Aangepaste Kleur
  • Materiaal: Dun Clay Brick

Technische Parameters:

Attributen Beschrijving
Milieu-effect Laag
Kosten Matig me
Grootte Norm
Dikte Verdun
Kleur Rood, Grijs, Wit, of Aangepaste Kleur
Installatie Gemakkelijk
Weerbestendigheid Hoog
Brandweerstand Hoog
Materiaal Clay Brick, Oude Dunne Baksteen, Baksteenvernisje
Duurzaamheid Hoog

Toepassingen:

De dunne Vernisjebaksteen van Kaihua-Kleibaksteen is de perfecte oplossing voor een indrukwekkende, rendabele de bouwervaring. Zijn dunne misstappen van de vernisjebaksteen zijn sterk en duurzaam, makend tot hen ideaal voor gebruik in zowel woon als commerciële toepassingen. Met lage onderhoudsvereisten en aantrekkelijke esthetica, is dit baksteenvernisje een grote keus voor om het even welk project. Beschikbaar in rood, grijs, wit, of kleur wordt aangepast om uw behoeften aan te passen, wordt dit dunne baksteenvernisje van Yixing ontworpen om de uw bouw te duren en te voorzien van een unieke blik die van de rest die duidelijk uitkomt.


Aanpassing:

Dunne Vernisjebaksteen

Onze dunne vernisjebaksteen van Kaihua Clay Brick is de perfecte keus want die die een oude dunne baksteen zoeken kijken. Dit modelaantal is dunne vernisjebaksteen, en het wordt gemaakt in Yixing. Het is gemakkelijk te installeren en vereist laag onderhoud. De vorm is rechthoekig en de textuur is vlot. Onze dunne vernisjebaksteen komt in rood, grijs, wit, of kan aan uw gewenste kleur worden aangepast.


Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen voor Dunne Vernisjebaksteen

De dunne vernisjebaksteen wordt verpakt in kartons of pallets afhankelijk van de grootte van de orde. Elk pakket heeft een gewichtsgrens van 1.000 ponden. Voor orden van minder dan 1.000 ponden, wordt de baksteen geplaatst in individuele kartons, terwijl de grotere orden op pallets en in krimpfolie verpakt voor bescherming worden geplaatst.

Het verschepen is via gemeenschappelijke dragertrucklines. Alle orden worden geplaatst op in krimpfolie verpakte pallets, vastgebonden en voor veilige levering verzegeld. Alle verzendingen zijn verzekerd en de klant wordt op de hoogte gebracht van de het volgen aantallen zodra de orde is verscheept.


Contactgegevens
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd

Contactpersoon: Sara Lin

Tel.: +8615995396097

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)